Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012

kaliteres tainies 2012 med1 Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Πριν λίγες ημέρες ζητήσαμε από φίλους και γνωστούς στο διαδίκτυο να μας πουν τη γνώμη τους σχετικά με τις 10 καλύτερες ταινίες του 2012. Οι απόψεις ήταν πολλές και αρκετά διαφοροποιημένες. Υπήρξαν περιπτώσεις που οι αντιθέσεις ήταν ακραίες. Σε κάποιες ταινίες δεν ταίριαζαν τα γούστα όλων μας. Σε κάποιες άλλες, οι αποδοχή ήταν ομόφωνη.

Η αλήθεια είναι ότι τελικά στις περισσότερες από τις δέκα καλύτερες ταινίες του 2012, συμφωνήσαμε οι περισσότεροι. Οι αλλαγές ήταν μικρές. Η λίστα που δημιουργήσαμε έχει ακόμα περιθώρια και μπορούμε να δεσμευτούμε ότι θα δημοσιεύσουμε κάποιο άρθρο με συγκεντρωμένες όλες τις διορθώσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε στην πορεία.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν πολλές λίστες στο ίντερνετ με τίτλο «Καλύτερες Ταινίες 2012». Εμείς θελήσαμε να φτιάξουμε τη δική μας, με βάση τις δικές μας προτιμήσεις. Με βάση τις επιλογές των φίλων μας στο Facebook, στο Twitter και στο οποιοδήποτε σχόλιο έγινε στις αναρτήσεις που έχουμε κάνει.

Σημείωση: Δεν υπάρχουν σύνδεσμοι σε όλες τις καλύτερες ταινίες του 2012. Είναι θέμα χρόνου να τις τοποθετήσουμε στη σελίδα μας με ελληνικούς υπότιτλους.

Μην ξεχάσετε να αφήσετε το σχόλιο σας, κάτω από το άρθρο. Η άποψη σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Να ξέρετε ότι λαμβάνουμε υπόψη μας, όλα όσα μας προτείνετε.

Οι 10 Καλύτερες Ταινίες του 2012

10. The Amazing Spider-Man

the amazing spider man thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012

Ο ήρωας των κόμικς των παιδικών μας χρόνων καταφέρνει πάντα να βρίσκεται στις καρδιές μας. Οι τελευταίες ταινίες με πρωταγωνιστή τον Spider-Man είναι κορυφαίες κινηματογραφικές παραγωγές και απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους fans του σούπερ ήρωα με τις υπερφυσικές δυνάμεις.

9. Flight

flight thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012

Ίσως να μην είναι η καλύτερη ταινία του Denzel Washington, κατάφερε όμως να βρεθεί στην ένατη θέση στη λίστα μας, έπειτα από πολλά email που δεχτήκαμε σχετικά. Πρόκειται για τον δικαστικό αγώνα που κάνει ένας αλκοολικός πιλότος, έπειτα από τη διάσωση ενός αεροπλάνου που έκανε υπό την επήρεια του αλκοόλ.

8. Cloud Atlas

Cloud Atlas thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Εδώ είχαμε προβληματιστεί όλοι μας σχετικά με τη συγκεκριμένη ταινία. Οι περισσότεροι έγραψαν στη σελίδα μας στο Facebook, ότι δυσκολεύτηκαν να καταλάβουν το νόημα της. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα αστεία σχετικά με τη δυσκολία αυτή. Όσοι την υποστήριξαν, έδειξαν μεγάλη επιμονή στο να τοποθετηθεί το Cloud Atlas στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες 2012.

7. Skyfall

skyfall thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Πάντα βρίσκονται στις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, οι παραγωγές με πρωταγωνιστή τον Bond, James Bond. Το Skyfall ήταν η πιο ξεκάθαρη επιλογή, όσο αφορά τις ψήφους στην ιστοσελίδα μας. Πάντα επίκαιρος, πάντα κορυφαίος ο αγαπημένος μας πράκτορας, που λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του σε αυτή την ταινία.

6. The Perks of Being a Wallflower

the perks of being wallflower thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Διαφορετική από όλες τις άλλες επιλογές μας. Μια ταινία που έκανε αίσθηση. Δεν θα μπορούσε να λείπει από τις 10 καλύτερες ταινίες για το 2012. Νεανική, φρέσκια, μας ταξιδεύει στα δροσερά νεανικά μας χρόνια. Μια ιστορία ενηλικίωσης που μας καθήλωσε.

5. Life of Pi

life of pi thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Σάρωσε τα Όσκαρ για το 2012. Την τοποθετήσαμε στη λίστα με τις καλύτερες ταινίες 2012. Δεν χρειάστηκε να το μελετήσουμε πολύ. Η ζωή του Πι, θα είναι και για τα επόμενα χρόνια μια ταινία που θα είναι κορυφαία στις προτιμήσεις των σινεφίλ. Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε, ότι το ευχάριστο με την επιλογή, αλλά και τη βράβευση της συγκεκριμένης ταινίας, είναι ότι φαίνεται ξεκάθαρα η στροφή του κόσμο σε άλλες ταινίες, εκτός από τις εμπορικές περιπέτειες και κωμωδίες.

4. The Hobbit: An Unexpected Journey

hobbit unexpected journey thumb Οι 10 Καλύτερες Ταινίες Του 2012Ας καλωσορίσουμε τον άξιο ανταγωνιστή του Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών. Λιγότερο εντυπωσιακή όσο αφορά τα οπτικά και ηχητικά εφέ, αλλά με σημαντική απήχηση στο κοινό, ίσως λόγω του ότι είχε περισσότερο χιούμορ και ήταν πιο χαλαρή γενικότερα ως ταινία.

Η παραπάνω λίστα με τις 10 καλύτερες ταινίες του 2012 δημιουργήθηκε με βάση τις προτάσεις που είχαμε στη σελίδα μας στο Facebook:

Καναλάρχης – Ταινίες Online Με Ελληνικούς Υπότιτλους, Χωρίς Κατέβασμα

Καθώς και από τα σχόλια και τις προτιμήσεις όσων μας ακολουθούν στο προφίλ μας στο Twitter:
Kanalarxis1 – Twitter Profile

Πάντα σε συνδυασμό με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε η κάθε ταινία τόσο στο Tainies-Online.eu, όσο και στην παγκόσμια βάση δεδομένων IMDb.com. Σε καμία περίπτωση δεν είναι μια απόλυτη λίστα και θα θέλαμε να αφήσετε το σχόλιο σας, κάτω από το άρθρο μας, λέγοντας τη δική σας άποψη.

Πείτε μας ποια ταινία του 2012 σας εντυπωσίασε περισσότερο. Αν θέλετε πείτε μας τι ήταν αυτό που σας έκανε να την ξεχωρίσετε. Θα λάβουμε σοβαρά υπόψη τη γνώμη σας και θα φροντίσουμε να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές στην αναθεωρημένη λίστα με τις καλύτερες ταινίες του 2012.

Αφήστε το σχόλιο σας! Οι φίλοι μας κι εμείς, θα απαντήσουμε αμέσως!

Κάντε κλικ εδώ για να γράψετε τη γνώμη σας για την ταινία.


Submit your review
* Required Field

Κάντε ένα σχόλιο!

σχόλια